Bilbutikken med 1100 kvm. anlegg ligger tett, synlig inntil riksveg 4, vis a vis tunnelinngangen Grua sør. Med kort vei til Gardermoen og togforbindelse er det mulig å bli hentet på ankomststed.

Grua Auto AS ble etablert i 1984. I 1993 ble vi Mitsubishiforhandler og i mars 2021 ble vi ny Renault- og Dacia forhandler, samt forhandler av det kinesiske premium-merket Hongqi.

Det vil si at vi har fått et stort og bredt utvalg av nye bilmodeller som kan tilbys våre kunder.

Fra etableringen i 1984, har vi solgt i gjennomsnitt 340 nye og brukte biler pr. år. Vi har til enhver tid 30-40 brukte biler og kan skaffe deg den bilen du ønsker.

Våre 14 ansatte bestreber seg hver dag på å yte god kundeservice. Vi har flere ganger mottatt prisen som årets Mitsubishiforhandler, senest i 2018.

Kompetanse

Samtlige ansatte på verkstedet har fagbrev og lang erfaring. De ansatte oppdateres kontinuerlig med kurs og seminarer. Avansert verktøy og måleapparater er i dag en selvfølge.
Etter å ha importert Mitsubishi Lancer Evolution i mange år er Grua Auto AS det firma i Norge, eller kanskje Europa, som har best kompetanse på disse bilene. 


Grua Auto AS ønsker alle nye og gamle kunder velkommen innom vår forretning for en hyggelig bilprat.

Med vennlig hilsen
Tove Kristiansen
Daglig leder