Bilbutikken med 1100 kvm. anlegg ligger tett, synlig inntil riksveg 4, vis a vis tunnelinngangen, Grua sør. Med kort vei til Gardermoen og togforbindelse er det mulig å bli hentet på ankomststed.

Grua Auto AS har hatt en god utvikling siden selskapet ble etablert i 1984. I 1993 flyttet vi i nytt anlegg og fikk nybilagenturet Mitsubishi.

Vi har drevet med bruktimport siden etableringen, og har et godt og seriøst kontaktnett i flere land
Fra 1984 - 2019 har vi solgt 12.000 nye og brukte biler. Dette tilsvarer ca. 340 biler per år.

Grua Auto AS bestreber seg hver dag på å yte god kundeservice. For 2018 mottok vi stolt prisen som Årets Mitsubishiforhandler.

Bruktbilimport

Vi importerer alle bilmerker fra utlandet og har alltid mellom 20-40 verkstedkontrollerte bruktbiler på lager. Vi skaffer deg gjerne bil på bestilling, innenlands som utenlands.

Kompetanse

Vi er eksperter på Mitsubishi, men reparerer også andre bilmerker. Ingen jobb er for stor, ingen for liten. Etter å ha importert Mitsubishi Lancer Evolution i mange år er Grua Auto AS det firma i Norge, eller kanskje Europa, som har best kompetanse på disse bilene. Vi omsetter i gjennomsnitt 10 Evo pr år.
Samtlige ansatte på verksted/delelager har fagbrev og lang erfaring. De ansatte oppdateres kontinuerlig med kurs og seminarer. Avansert verktøy og måleapparater er i dag en selvfølge.

Selv om vi har avsluttet salg av Ford er vi et godkjent Ford-verksted. 

Mitsubishi

I tillegg til at vi til enhver tid forsøker å yte best mulig service, er Mitsubishi merkets kvalitet meget bra. Vår Mitsubishi Outlander PHEV er Norges mest solgte ladbare hybrid hele 6 år på rad og har hele 7 år/140.000 km unik norgesgaranti.Grua Auto AS ønsker alle nye og gamle kunder velkommen innom vår forretning for en hyggelig bilprat.

Med vennlig hilsen
Tove Kristiansen
Daglig leder