Bilbutikken med 1100 kvm. anlegg ligger tett, synlig inntil riksveg 4, vis a vis tunnelinngangen, Grua sør. Med kort vei til Gardermoen og togforbindelse er det mulig å bli hentet på ankomststed.

Grua Auto AS har hatt en god utvikling siden selskapet ble etablert i 1984. To år på rad har vi blitt hedret med årets forhandlerpris. Vi er meget fornøyd med å være forhandler av Mitsubishi, med dette merket kan vi tilby et stort spekter innen modeller og god kvalitet.

Vi har drevet med bruktimport siden etableringen, og har et godt og seriøst kontaktnett i Tyskland.
Fra 1984 - 2015 har vi solgt 11.000 nye og brukte biler. Dette tilsvarer ca. 344 biler per år.

Grua Auto AS bestreber seg hver dag på å yte god kundeservice. Hvilket resultatene på kundeundersøkelsene er en bekreftelse på.

Anlegget er restaurert og utvidet i 2010.

Bruktbilimport

Vi importerer alle bilmerker fra utlandet og har alltid mellom 30-50 verkstedkontrollerte bruktbiler på lager. Vi skaffer deg gjerne bil på bestilling, innenlands som utenlands.

Kompetanse

Vi er eksperter på Mitsubishi, men reparerer også andre bilmerker. Ingen jobb er for stor, ingen for liten. Etter å ha importert Mitsubishi 3000GT og Mitsubishi Lancer Evolution i mange år har våre ansatte god kompetanse på disse bilene.

Samtlige ansatte på verksted/delelager har fagbrev og lang erfaring. De ansatte oppdateres kontinuerlig med kurs og seminarer. Avansert verktøy og måleapparater er i dag en selvfølge.

Selv om vi har avsluttet salg av Ford er vi et godkjent Ford-verksted. Vi holder oss kurset og oppdatert på merket.

Mitsubishi

I tillegg til at vi til enhver tid forsøker å yte best mulig service, er Mitsubishi merkets kvalitet meget bra. Vi er stolte over å forhandle dette merke med en av Norges desidert beste garantier, 5 år eller 100 000km.Grua Auto AS ønsker alle nye og gamle kunder velkommen innom vår forretning for en hyggelig bilprat.

Med vennlig hilsen
Tove Kristiansen
Daglig leder